15 enero 2007



MARTIN LUTHER KING'S DAY.


Hoy se conmemora el día de una gran persona que murió por defender en la no violencia una lucha muy difícil. Racismo y segregación son dos palabras que por desgracia siguen existiendo en todo el mundo, pero SUEÑO con su fecha de caducidad.
"Hemos aprendido a volar como los pájaros, a nadar como los peces; pero no hemos aprendido el sencillo arte de vivir como hermanos."

5 comentarios:

seitonas dijo...

Ahir també va morir una persona important, important a casa seva, clar. Una de les besàvies de l'Arnau amb 95 anys no ha pogut refer-se d'una pulmonia que en menys d'una setmana se l'ha endut. La iaia Maria de l'Eloi, com deia l'Arnau, (ja que jo també tinc una iaia Maria) aquella a la que havia de fer companyia algun estiu, ja no hi és.
Avui l'hem enterrat i estic trista, era una dona molt forta i ho ha demostrat fins al final.
Marona

LAURA dijo...

Eva, tot el meu recolzament en aquest moment tan dur. Compta amb mi per tot el que necessitis, tot i que només sigui per sentir una veu amiga.
Molts petons
T´estimo
Life

Dreams dijo...

Comparto las palabras de Life...te he mandado un sms para mandarte mi apoyo, espero q lo hayas recibido...
Besitos Marona!

Pastora dijo...

En aquests moments i sempre que ho necessitis amb tu, Marona. No soc de trucar, t'ho pots imaginar després d'aquest temps compartit, a més pot ser estigui de més...és d'aquestes coses q mai saps, però estic amb tu.

seitonas dijo...

Ohhh Eva...ho sento. Todo mi apoyo vale?
Un besito...Oyos