05 febrero 2007


CALÇOTS
Em sembla que fa uns dies ja va sortir el tema i mmmm quines ganes tinc de menjar calçots. Ara he repassat el que es va dir i em sembla que a tothom li estava bé, es comentava d'anar cap a Tarragona a passar el dia i dinar de restaurant. Jo faig una altre proposta, els calçots de Tarragona deuen ser boníssims però jo també tinc una recepte (per fer la salsa, que és la gràcia, que també ve d'allà).
La meva proposta és que ens els fem nosaltres i així els gaudirem més. Jo (haig de consultar però ja sé la resposta) ofereixo casa per fer els calçots i carn a la brassa si us està bé, o el que us vingui de gust.
Només falta concretar dia si us sembla bé, clar.
Marona

PD: No puc disfressar-me, divendres 16 tinc un compromís (concert a l'Auditori del millor disc de l'any en català, del grup Conxita)

24 comentarios:

SEITONAS dijo...

Com ja t'he dit, em sembla genial la teva proposta, i ja pots comptar amb mi per fer aquesta salsa, que amb les mans que tens, serà boníssima.

Un diumenge, no? en principi, apart d'anar a estudiar (que puc portar la glòria amb mi) els tinc lliures, així que qualsevol em va bé.

Maca la foto, yummy, quina gana!!

Play

I ara a estudiar, marona!!!

SEITONAS dijo...

Per cert, et trobarem a faltar el dia de carnestoltes, ja s'entèn que la family és el primer. Espero que als conxita els hi vagi força bé... quin luxe a l'auditori!!

Play (again)

Dreams dijo...

Doncs el dia q digueu a mi en sembla bé!a veure si podem concretar!!!
Muaks
PD. Q vagi bé el concert, te libras de ser princesa...

Pastora dijo...

Maronaaaaaaaa!!!!!!!!, una abraçada i un petó molt fort.

Anabel...no sabía q íbamos de personajes de la factoría Disney
en los correos de ya hace unos días Dreams propuso precisamente q alguna fuéramos de caperucita. Pero no me importa cambiar a uno d los enanitos...tendría 7 para elegir, aunque tengo un prefe, jeje.

LAURA dijo...

aishh... q lío de disfraces!!! jajaja

Por mi perfecto q sea un domingo la marona-calçotada pero no se si a todas las seitonas les va bien ese dia de la semana... oyos? Pastora? creo recordar q los domingos teniais comidas en casas de padres y cosas de esas, no?? corregidme si me equivoco.. :-p

Por otro lado, tema disfraz, hay q hacer una reunión urgente pq yo llevo un lío!! entre enanos, duendes, brujas, princesas y caperucitas... esto no hay quien lo entienda!! JEJEJEJE

LIFE

Dreams dijo...

jajajaja...duendes, enanos, brujas, princesas, caperucitas...oeoeoeo...viva la multivariedad!
Pues creo q la idea es la siguiente: dentro del mundo de la fantasía caben todos esos personajes q has citado...en este caso a ti te gustaría de bruja malvada no?pues adelante!
A mi el disfraz de blancanieves me está bien, así q opto por él!igual le hago alguna adaptación a mi persona...;)
Ali está decidiendo de q princesa ir, y Pastora nos va a dar una sorpresa...será un pseudo enano-duende!jajaja
Oyos tenía claro q sería princesa, cuál aun no se sabe, y Play caperucita en principio para no repetir conmigo!
Puede parecer kaotico, pero estamos todas dentro de la fantasia y los cuentos no??

SEITONAS dijo...

Pastora, yo pensé que iba a ser todas de disney, pero está bien disfrazarnos de un ser fantástico que forme parte de nuestro inventario infantil. Me gusta más Puck que los enanitos, si te sirve de algo.

Y lo de la reunión, me parece bien, que este año ya verás el caos carnavalesco.

Si decidís que sea la comida un sábado, depende de donde sea (no me he acordado de preguntarle a marona, pero supongo que por aquí), iría a comer, pero me iría enseguida (academia + radio, you know?).

Play

seitonas dijo...

La casa de la meva avia és en un barri de Sabadell, de no molt bona fama, però que poc a poc està anant a viure molt jovent.
Està a Can Puiggener no sé si us sona, (barri de gitanos).
Per mi no hi ha problema en el dia, el que si que haig de dir és que normalment, quan hem fet calçots hem acabat de dinar a les tantes. Penso doncs millor en un diumenge que en un dissabte, però...dependrà de la disponibilitat de les seitones.
Després concretem quin cap de setmana
Eva

seitonas dijo...

Disponibilidad total! Un domingo me parece bien, los papis lo entenderán, además no tenemos contrato firmado... Eva, apúntanos (Oyos, servidora y besuc).

Este viernes en la cervecita sería un buen momento para reunirnos y enseñar las cartas...a ver si todas tenemos decidido el disfraz y nos queda un conjunto bonito. Yo iré con mis deberes hechos y el disfraz decidido.

Oyos

Dreams dijo...

Hecho!este viernes mostramos nuestras cartas en la cerve!!!!
Mañana no podré café!el jueves si!

seitonas dijo...

Cada vez, al juntarnos, somos menos... ainss, qué nostalgia!

Oyos

Pastora dijo...

Decidir el día y ya os diré algo, q si no hay algún evento especial para con la familia, tipo cumple, presentación oficial d cuñados, etc, etc, Pastora & Besuc nos apuntaremos

seitonas dijo...

Doncs jo començo a proposar:
Aquests diumenge 11 de febrer, diumenge 18 de febrer, diumenge 25 de febrer? Segueixo? Diumenge 4 de març, diumenge 11 de març, diumenge 18 de març, diumenge 25 de març? poder ja s'acaba la temporada dels calçots. Qui tingui alguna cosa que ho digui i anirem descartan dies
Marona

SEITONAS dijo...

Vale, primer descarte aquest diumenge dia 11, que tinc un dinar d'aniversari d'una amiga. El següent va una mica just, que el dia 20 Sergi es presenta a uns examens. El tercer m'aniria perfecte.

Play, the spoiler.

LAURA dijo...

NO PUEDO EL 11 DE FEBRERO Q TENGO INVITADOS EN CASA NI EL 18 DE FEBRERO Q ME VOY A VER GREASE (MI AUTO-REGALO DE CUMPLE!!)

LOS DEMAS DÍAS... EL QUE QUERÁIS

LIFE

seitonas dijo...

De moment, disponibilitat TOTAL! Quan volgueu...

Petons

Oyos

Dreams dijo...

Entonces de momento parece q la fecha a la q se dirige el evento es el 25 de febrero no??ir diciendo!
Muaks

Pastora dijo...

sé q uno de estos domingos tengo una cita con Lorca, Anna me tiene q recordar cual.

seitonas dijo...

Bé doncs faltarà la CRIS, si la veieu divendres li pregunteu. Si li va bé i la Carol no té cita amb Lorca??
Doncs ja ens podriem començar a reservar el 25 de febrer.
Calçots, calçots!!
Marona
(ja li preguntaré al meu pare si em deixa les claus, però això està casi fet, el que passa és que les claus segurament vagin acompanyades del pare que li agrada molt deixar-me el foc preparat i aquestes coses i com us podeu imaginar no li puc pas dir que no ho faci)

Dreams dijo...

Perfecto!!!
El viernes le decimos a Cris!
Por tu padre no te preocupes!seguro q es un adorable anfitrión!
Muaks
PD. Cita con Lorca?alguna obra teatral??

Pastora dijo...

Lorca somos todos dirigida por Rubianes

Dreams dijo...

Pues a mi me gustaría verla!

Pastora dijo...

Ya sé el día del teatro, el domingo 18, a sí q en principio si q puedo.
Dreams, lo del teatro me lo propuso mi amiga Anna, q va a ir con unos amigos y yo le dije: MAPUNTO, jajaja. Le pedí dos entradas, pensando q a Jose le gustaría, pero, todavía se lo está pensando (dice q ya sabe como acaba y q no le gusta el final), así q si finalmente no se anima te digo algo, vale?

Dreams dijo...

Genial!ya me diras!