02 octubre 2007

CONVOCATORIA

¿Martes café y miércoles comida?

Ha llegado el otoño pero que no decaiga!

Oyos ¿1001?





6 comentarios:

seitonas dijo...

Hoy café? Dónde?

Mañana comida? Dónde? Yo salgo a las 14.25... Me parece que iré justa no? A qué hora quedáis y a qué hora os vais???

Oyos

Dreams dijo...

Hoy café a las 4.15h en el Supan no??
Mañana comida lo hablamos luego??
Alguien quiere decir algo?jajaja

Pastora dijo...

café, sí!!!!!!!!!!
comida...nu sé; los miércoles es el día q entro antes, a las 16.15. No quise decir nada porque os iba bien a todas. Lo intentaré

seitonas dijo...

Què vagi bé, ja us vaig dir que m'era impossible venir. Avui estic com una sopa, no hi ha manera de treure'm l'encostipat de sobre.
Avui hem començat el curs de Català i ens ho ha pintat molt negre, que el nivell D és molt difícil, que s'ha d'estudiar molt i treballar..., ja m'ho imaginava però he sortit un pèl acollonida. De moment ja hem començat amb els punts i modes d'articulació i el meu primer dictat des de....(val més no comptar els anys, per què fa més d'una dècada!!!) i es nota.
Bé, només dir que feia molt que no feia d'alumne i això m'ha agradat, Laura no sé si tinc la mateixa profe que vas tenir però fa molt bona pinta, m'ha agradat molt tot hi que ens hagi espantat.
Vagi bé
Eva

seitonas dijo...

Perdón por el retraso!!! Vengo!!!!!

DMS

seitonas dijo...

Eva! Que te vaya muy bien el curso ehhh... Aprende y caza el título que eso interesa... Y si vuelves a coincidir con mis chicos del Leonardo, dales besitos de mi parte...que los echo de menos!

Oyos