06 mayo 2007

MI GRAN FIN DE SEMANA

Seguro que en cuanto veáis las fotos -la primera hecha a traición-, os doy envidia. Supongo que Marona anda más o menos igual.


Besitos.
Play

8 comentarios:

Miguel A. Rojas V. dijo...

Hombre, yo siempre dije que eras de esas tías que nunca salen feas en las fotos.., pero te han pillado bien pillada (no tiene dada de Photoshop, es así de guapo, en serio).
Un saludo.

seitonas dijo...

Tens tota la raó, estic igual que tu, avui no em fas enveja però un altre dia poder si que t'envejo, la voluntat que veig que últimament poses.
Tot i que també t'haig de dir que no em quedo curta, puc dir que ja tinc el primer esborrany (o definitiu) de la programació i us ven juro que m'he tret un pes de sobre. Poder quan el llegeixi sercer no hi ha qui l'entengui però no penso retocar gaire cosa, que ja tenim altre feina!!!!
Ànims Anabel que els necessitem!!!
Marona

SEITONAS dijo...

Jo...tota la programació??? Envidia cochina te tengo!! ahir vaig passar-me tot el dia i part de la nit, perfilant les unitats didàctiques, i no vegis el que em queda...
I per estudiar de temes...
Ai, jo ja sé que tornaré a provar sort d'aqui a dos anys, però que no es digui que no ho he intentat!!
Play

Dreams dijo...

Ufff...la envidia me corroe...jajaja
Admiro el esfuerzo q estais poniendo para al menos tener una opción en estas oposiciones...yo ahora mismo no tendría ni un cuarto de vuestra voluntad!

Anónimo dijo...

Pues sí, algo de envidia hay. Y seguro que es de diván y psiqui envidiar a un ratón.

SEITONAS dijo...

Hola Play!!! jo també vaig estar liada el diumenge amb les opos....estic dels nervis!!! però no pel temari que ni tan sols tinc. sinó per la PROGRAMACIÓ que no em deixa viure!!! quin rollo!!!!

No sé si ho acabaré pas!!! Marona i Plat com ho porteu vatrus???

DMS nerviosa!!!!

Pastora dijo...

Ánimos!!!!!!!

seitonas dijo...

Y yo con mi sentimiento de culpa... No me presento...No me pasará nada no? No me echarán de la lista aunque tendré que hacer un curso en verano no?

Me duermo por las esquinas...no soy capaz de hacer ni las cosas del cole!

Pero ánimo a todas mis chicas que sois mis heroínas.

Oyos