29 marzo 2006



Les Seitones que susurraven als cavalls

En aquest bell indret tan sols hi ha dos llocs per poder anar a dinar, ambdós estan de costat i tenen un menú de 8 euros per degustar. Què us sembla?

Personalment puc quedar a partir de la 13:00 del migdia. Us podré ensenyar el cole i la classe dels girasols? El meu cole queda a dins del poble, a l'entrada trobareu l'institut, on hi és la Life, aquest queda als alfores (paraula masculina encara que no ho sembli) del poble. Heu de seguir recte cap avall, rotonda, fins a arribar al semàfor, és el moment de girar a l'esquerra, passareu per davant de l'Ajuntament, seguiu recte i després gireu a la dreta (direcció a la Biblioteca), el CEIP Rosella, queda tot just darrera de la biblioteca...m'encantaria que vinguessiu fins aquí. No obstant, si anem directament a dinar, a on hi ha l'Ajuntament ja podeu aparcar.

En quan a la carretera, heu d'agafar la c-58 direcció manresa i quan passeu Terrassa, estigueu atentes dels cartells pq a mà dreta tindreu una autovia que és la de Viladecavalls i Vacarisses ( però abans teniu una altra sortida que em sembla que va cap a martorell, no us equicoqueu). Una vegada agafada l'autovia de Viladecavalls seguiu tot recte fins arribar a una gasolinera que queda a mà dreta, després a la dreta ja és l'entrada al poble. Podeu imprimir aquesta informació si voleu....

Aiiii quines ganes!!!!!

2 comentarios:

SEITONAS dijo...

Esos gatos dan mucho miedo...són hijos de satanas!jajajaja
Drinks

SEITONAS dijo...

os observo
como tus gatos a ti.
Pepapuri